Un agent de impregnare pentru decorarea și conservarea oricărui tip de lemn și materiale asemănătoare lemnului. Pentru uz interior și exterior. Produsul este recomandat pentru vopsirea fațadelor clădirilor rezidențiale și utilitare, elemente de arhitectură (grinzi, stâlpi și balustrade), elemente de grădină din lemn (case de vară, pergole, mobilier de grădină). Prin prevenirea accesului la apă, produsul contracarează creșterea mucegaiului, ciupercilor, putregaiului și îmbunătățește durabilitatea lemnului. Agentul de impregnare oferă o rezistență foarte mare a culorii și rezistență la condițiile meteorologice.

 

Instrucțiuni de folosire: Suprafața de vopsit trebuie curățată și degresată (dacă este necesar). Praful și murdăria, precum și vopseaua și straturile de lac vechi trebuie îndepărtate. Pentru acoperirile cu rășină, acestea trebuie curățate folosind un solvent universal. Lemnul trebuie să fie uscat (conținut de umiditate < 15%). Pentru lemnul cu umiditate ridicată și expus la precipitații, se recomandă utilizarea unui agent antifungic incolor pentru a oferi protecție suplimentară și reacoperire (odată uscată) cu un agent de impregnare acrilic de decorare și conservare LuxDecor. În timpul unei depozitări pe termen lung, agentul se poate stratifica, ceea ce nu afectează performanța produsului. Înainte de utilizare, amestecați bine produsul. Produsul nu necesită diluare. Dacă este necesar, poate fi diluat cu apă (până la 10% apă). Aplicați agentul folosind o pensulă sau o rolă. Asigurați-vă că agentul este distribuit uniform pe suprafață. Se recomandă aplicarea a două straturi

Notă: Produsul are o consistență gelatinoasă semi-fludă, care este caracteristica naturală a produsului și nu înseamnă nicio pierdere a proprietăților.

06304866
11 Produse
Comparație