Caparol StuccoDecor DI PERLA Silber este o masă de șpaclu decorativă, ce conține reflexii metalice perlate, utilizată pentru decorarea individuală a pereților interiori.

Se pretează aplicării pe toate straturile minerale (tencuieli, beton, zidarie de cărămidă), gips-carton, plăci fibroase tari, elemente prefabricate și acoperiri vechi portante. Produsul este ecologic, nu conține solventi sau plastifianți și are liant polimeric organic.

Principalele avantaje sunt rezistența ridicată, aplicarea ușoară și rapidă și consumul redus, de circa 120 -150 ml pentru doua straturi.

Masa de șpaclu se nuanțează computerizat pe toate sistemele Color Express. Produsul are nuanță metalic satinat și poate fi colorat în 71 de nuanțe. Are aspect semi-lucios, granulație fină și îi corespunde clasa 2 de lavabilitate.

Se aplică pe strat suport curat, uscat și portant, gletuit în prealabil pentru astuparea golurilor și crăpăturilor și grunduit în aceeași culoare cu stratul decorativ final.

După nuanțare, produsul se diluează cu 20% apa. Se aplică utilizând o rolă de mohair cu fir scurt. Ulterior, produsul nediluat se aplica cu ajutorul unui fier de glet venetian până la acoperire completă a suprafeței.

După o perioadă scurtă de uscare, se nivelează ușor suprafața cu fierul de glet, până la obținerea aspectului perlat.

063031535
11 Produse
Comparație