Grund pe bază de apă pentru utilizare în exterior pe bază de copolimer acrilic.

 

CARACTERISTICI TEHNICE

Formează un strat de lipire între vopsea și suprafață, îmbunătățește aderența și reduce consumul de vopsea. Promovează absorbția uniformă a vopselei pe suprafața de aplicare.

 

SUPRAFETE PE CARE POATE FI UTILIZAT PRODUSUL

Betakril Primer se foloseste ca grund pe beton aspru, tencuieli aspre si subtiri, fibra de sticla, straturi de silicon decolorate sau suprafete decolorate vopsite anterior cu vopsele acrilice.

 

MODUL DE APLICARE

Asigurați-vă că suprafața este solidă, uscată și curată. Curățați suprafața de orice pete, praf, grăsime solidă, material descuabil. Când nu se aplică pe beton, beton grosier sau suprafețe noi tencuite, respectați timpul limită de rezistență maximă de 28 de zile. Astfel de suprafețe trebuie curățate de particule fine prin șlefuire sau metode similare. Dacă este necesar, nivelați sau restaurați suprafața. La temperaturi ambientale ridicate, nu lucrați între orele 10:00 și 16:00. La aplicare, încercați să păstrați suprafața de tratat la umbră. Temperatura mediului și a suprafeței în timpul aplicării este în intervalul de la +5 0С la +300 0. De asemenea, este necesar să se protejeze suprafața de efectele tuturor tipurilor de precipitații, rouă și brumă.

 

20094190
1 Obiect
Comparație