Vopseaua superlavabilă  Aeria Gold este un produs hidrosolubil formulat cu copolimeri tip latex și materiale specific adecvate, pentru un finisaj profesional de durată. Aplicată pe suprafețele interioare, formează pelicule ușor de întreținut cu putere foarte mare de acoperire și proprietăți excelente.

 

Caracteristicile principale ale vopselei Aeria Gold:

-acoperire la un strat pe suporturile pregatite corespunzator;

-grad de alb foarte ridicat;

-proprietăți antimicrobiene cu rezistență la atacurile microorganismelor;

-aplicare ușoară fără stropire;

-întreținere ușoară;

-lavabilitate foarte bună;

-permeabilitate foarte buna la vapori asigurata de tehnologia Porus X;

-randament foarte mare la aplicare;

-peliculă opacă cu aspect mat, matasos la atingere;

-caracter nepoluant, ecologic.

 

 

Utilizată pentru vopsirea tuturor suprafețelor pe bază minerală: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos inclusiv zidării din caramizi uzuale, din BCA, plăci de ipsos, plăci de gips-carton, beton și pe vopsitorii vechi rezistente. Fiind o vopsea foarte rezistentă la solicitări (clasa 1 de rezistență la uzură prin frecare umedă), este destinată astfel suprafețelor ce necesită o curățare frecventă. Albul intens și proprietățile antimicrobiene o recomandă pentru spațiile cu standarde ridicate de igienă: spitale, clinici și cabinete medicale, maternități, școli, gradinite, restaurante, etc., precum și pentru orice alte încăperi ce sunt supuse la decontaminari frecvențe.

 

Mod de aplicare:

Vopseaua Aeria Gold se aplica prin pensulare, cu rola, cu bidineaua sau airless. Înainte de aplicare, materialul din găleată se amestecă pentru omogenizare cu malaxor electric.

Produsul se aplica cu rezultate excelente într-un singur strat. Vopseaua se livrează la vâscozitatea optimă aplicării acestuia într-un singur strat; pentru suprafețe foarte absorbante sau dacă se dorește, la aplicarea primului strat, produsul se poate dilua cu 5% apa curată. Stratul doi se aplică nediluat. La aplicare cu airless produsul se diluează cu apa conform specificațiilor utilajului, nu mai mult de 8%.

În condiții normale de temperatură și umiditate, respectiv 20ºC și 65%, timpul de uscare este de 4 – 6 ore. În condiții de umiditate ridicată sau temperaturi scăzute, timpul de uscare crește.

00992397
9 Produse
Comparație