SMILE este utilizat pentru acoperirea decorativă a oricăror suprafețe minerale care nu sunt supuse spălării intensive: beton, ipsos sau tencuială de ciment, plăci de gips carton. Vopseaua este gata de utilizare.

AVANTAJE:

-puterea de ascundere;

-permeabilitatea la vapori.

PREGĂTIREA SUBSTRATULUI: Suprafața trebuie să fie uscată, solidă, curată, fără grăsimi și praf. Suprafața este pretratată cu grunt Grunt sau grund Supraton. Utilizarea gruntului Grunt reduce semnificativ consumul de vopsea (minim 30%) în timpul vopsirii ulterioare a suprafețelor. Nivelează diferența de textura și culoarea bazei.

 

MOD DE APLICARE: Vopseaua se aplica cu pensula, rola sau pistolul de pulverizare. Înainte de utilizare, amestecați vopseaua timp de 1-2 minute cu un accesoriu de amestecare de viteză mică până se obține o consistență uniformă. Pentru a obține o acoperire de înaltă calitate, suprafața este vopsită de două ori. Se lasă să se dilueze cu grund Supraton, dar nu mai mult de 10%. 

 

ATENȚIE!Lucrările trebuie efectuate la temperaturi cuprinse între +5°С și +25°С. Nu aplicați în încăperi cu umiditate ridicată.

00981584
15 Produse
Comparație